vi

Hair Video Show

itenesfrdeptruarbgcazhcsdaeletfafihihuidiwjakoltlvmsnlnoplroskslsvthtrukvi

Enter in Hair Video Show


Hair Video Show : Tóc Hiển thị Video è một kênh miễn phí, nơi bạn có thể xem những video hay nhất của việc tạo ra tắt của pi ù kiểu tóc đẹp. Pi ù tạo mẫu tóc tuyệt vời cho phép bạn nhìn thấy chúng tại nơi làm việc trong chương trình và nền tảng pi ù quan trọng họ đã nhập. Kiểm tra ra các hiển thị và hiển thị nơi tạo mẫu tóc tuyệt vời làm việc, chăm sóc của các kiểu tóc và make-up. Video cho thấy là một cách tuyệt vời để ở đến nay trên đặt tóc thời trang đề xuất trên toàn thế giới. Cho tóc è một cơ hội tốt để ở thông báo về các xu hướng mới nhất trong màu sắc, cắt và tóc thời trang. Công việc của chuyên gia è flawless và có è rất nhiều để học hỏi từ. Kiểm tra của chúng tôi lựa chọn kiểu tóc của các ngôi sao của phim ảnh và truyền hình. Video sàn diễn thời trang cho thấy được đi kèm với âm nhạc sôi động và hiển thị các công việc tuyệt vời của các chuyên nghiệp tóc và make-up. Một nỗ lực đội ngũ thật, punctuated bởi nhanh lần hợp tác với một show thời trang hoặc một chương trình: tất cả mọi thứ đã hoàn hảo và đỉnh cao của sự kiện.

Encyclopaedic hair website

Hair Video Show capelli Hair Video Show acconciature Hair Video Show estetica Hair Video Show moda-capelli Hair Video Show salute Hair Video Show parrucchieri

Hair Video Show - Hairdressers hair health care in the salons of beauty and aesthetics, with hair style for fashion photos and sales of hair-hair care products.

Sections of Interest

Hair Video Show, hairdressers, hair, health, beauty salons, hair fashion photos, hairstyles, aesthetics, for sale, chat hair, hair loss treatment, hair loss, balayages, meches, shatush, deja-vu, Hair Video Show, Globelife, fair hair, brand hair products, hairdressing sector, companies dyes hair, professional hair products manufacturers, factory lines products for third parties, private label, hair accessories, retailers hairdresser products.
Hair Video Show, wholesale sellers hair products, dealers products for hairdressers, agents hairdressers, beauty salons, market research in the field of hair fashion, equipment for hairdressers, hair thickening, information hair, news hairdressing products, furniture stores hairstyle.
Hair Video Show, imports and exports, hairdressing supplies

Gossip & News

26 Apr 18

Naoya Ishibashi, Andrew Mullen, Ilse Veldhuisen, Mads Ruus, Aimee Eleanor, John Manor

 

Collection: Barbie Girl
Ph: Julia Ganini Kehara

hair-collections

26 Apr 18

Hairstylist and Technical Team @ Dott.Solari

 

Collection: Look@me
Ph: Mauro Mancioppi
Make-up: Marina Ferro
Creative Director: Marta Maradini
Styling: Silvia Stefanini – SteSy
Graphic Designer: Marco Barbero

hair-collections

26 Apr 18

Hannes Steinmetz

 

On what is conceivably the most beautiful day in a woman’s life, the hairstyle plays a decisive role and has to stand up to a number of challenges. The wedding-day coiffure must be unique and inspirational, hold perfectly all day long, create a harmonious overall effect that complements the wedding dress, and look picture perfect in every wedding photo.

Collection: Private Heaven
Ph: Hilde van Mas
Make-up: Birgit Fuchs
Styling: Ale Elsabacher

hair-collections

24 Apr 18

APP My Way

My Way 9.9 Parrucchieri ti invita a scaricare la sua App!

Ora disponibile su App Store e Play Store.

L’applicazione per leggere tutti i giorni le ultime novità del fashion, scoprire le collezioni, le promozioni, etc.

Scegli i servizi e prenota un appuntamento direttamente dall’App.

SCARICA da ANDROID

SCARICA da iOS

VISITA IL SITO

24 Apr 18

offerta del giorno

Ecco le Super Offerte del giorno !

 olaplex

 

SALON INTRO SET :  € 169

 Enter in Hair Video Show